Het eerste boek van Sietse Bakker, How To Live Wow!?, verscheen in de zomer van 2011 bij Lev van A.W. Bruna. In november 2015 verschijnt het tweede boek van zijn hand, De Sparkle.

Sietse is ook één van de co-auteurs van The Little Black Book of PR, dat verscheen in 2016 en verkrijgbaar is op Amazon.

How To Live Wow!?

Een praktisch personal development-handboek voor een nieuwe generatie.

Wat moet je met je leven? Hoe word je succesvol? Wat maakt je gelukkig?

Het zijn vragen die op school niet gesteld zijn, en al helemaal niet beantwoord werden. Sietse Bakker (1984) besloot zelf op zoek te gaan naar de antwoorden en geeft je met How To Live Wow!? een cruciale voorsprong op iedereen die zelf op onderzoek uit gaat. How To Live Wow!? bevat honderden inzichten, tips, trucs en methodes die succesvolle en gelukkige mensen al eeuwenlang kennen en toepassen. Deze mensen hebben iets met elkaar gemeen. Iets dat jij moet weten!

In How To Live Wow!? word je voorgesteld aan bekende en onbekende mensen die mede dankzij deze kennis hun geluk, succes, macht, rijkdom en aanzien hebben verworven. Zij veranderen de wereld. Ben jij de volgende?

De Sparkle

Ontdek de details die het verschil maken.

Er zijn bibliotheken volgeschreven met boeken over geluk, succes, rijkdom, gezondheid en leiderschap. En toch ben je vaak binnen no-time weer terug bij af. In een wereld waarin je steeds meer moet in steeds minder tijd, lijken die ambitieuze idealen steeds meer onhaalbaar. En dan!?

Gefascineerd door het butterfly effect – een kleine verandering kan grote gevolgen hebben – vroeg Sietse Bakker zich af: wat zijn nou eigenlijk de details die het verschil maken in je leven, in je omgeving en in de wereld om ons heen? Hoe krijg je meer grip op die details? En hoe wend je die nieuwe invloed aan om je leven meer betekenis te geven? Want met het antwoord op die vragen heb je niet alleen jouw toekomst in eigen hand, maar zelfs die van de wereld.

Verschijnt in november 2015 bij Lev van A.W. Bruna.